pasen
    
b5
b3
b2
  r
  Culinaire concepten vertaal ik naar inspirerende recepturen. Door mijn werk als foodstylist, weet ik hoe belangrijk het is om bij receptuurontwikkeling rekening te houden met de uitstraling van de gerechten op beeld. Textuur, kleur en vorm zijn essentieel, ik zorg voor speelse en aantrekkelijke gerechten.

Klik op bovenstaande links en bekijk de uitwerking van de van de concepten in receptideeën.
bes1 home
  Culinaire Productie "Hallo Jumbo" magazine, april 2013

Opdracht:

Schrijf originele receptjes voor de 4 eetmomenten tijdens de pasen

Uitwerking:
Brunch
*Oeuf en cocotte: ei in een potje met gerookte zalmblokjes en bieslook
*Frozen bosbessen-smoothie met blauwe bessen en limoen
*Pittige bospeensoep met koriander en rode peper
*Knapperige uienquiches met gepocheerd ei en gruyère
*Rijke vleeswarenschotel met lekkere dips
*Fruitsalade van seizoensfruit met crème fraîche

High Tea
*Zoete paastaart met chocolade-eitjes, aardbeien en marsepein
*Groene aspergesoep met kwarteleitjes
*Klassieke scones met cream & jam
*Goedgevulde mini-wraps met gerookte markeelsalade
*Mini-fruittaartjes
*Finger sandwiches met divers beleg

High Wine
*Plaatpizza met spinazie en ricotta
*Paasgehaktballetjes gevuld met kwartelei met mosterdmayonaise
*Gambaspiesjes met salsa verde
*Filodeeghapjes met geitenkaasvulling en Italiaanse kruiden
*Tuinerwtensalade met munt en Turkse yoghurt
*Stampotje van rucola met krokante bacon

High dessert
*Bitterkoekjesbavarois met vanille
*Witte chocolademousse met passiefruit
*Ananassoepje met vanille-ijs en munt
*Kletskoppen met pecan-karamelijs
*Vrolijk chocoladefruit
*Luchtige frambozenflip