b5
b3
b2
  r
  Culinaire concepten vertaal ik naar inspirerende recepturen. Door mijn werk als foodstylist, weet ik hoe belangrijk het is om bij receptuurontwikkeling rekening te houden met de uitstraling van de gerechten op beeld. Textuur, kleur en vorm zijn essentieel, ik zorg voor speelse en aantrekkelijke gerechten.

Klik op bovenstaande links en bekijk de uitwerking van de van de concepten in receptideeën.
bes1 home
  Culiniare productie 'Delicious', april 2013

Opdracht:
Bedenk 10 aantrekkelijke smorrebröd recepten met de luxe uitstraling van
het Scandinavische smorrebröd maar bereid met Nederlandse ingrediënten.

Uitwerking:
*Rogge desembrood met bietjes, hazelnoten, geitenkaas en dragon
*Tijgerbrood met kruidenroomkaas, tuinerwten en groentechips
*Tarwe-speltbrood met rosbief, mierikswortelsaus en gefrituurde ui
*Maanzaadbrood met gepocheerde kip en picalilly
*Desembrood met gemarineerde rauwe zalm en gebakken champignons
*Pitjesbrood met gebakken spinazie, oude kaas, pompoenpit en alfalfa
*Roggebrood met haring, roomkaas en ingelegde rode ui-ringen
*Donker brood met aardappel, spek, mayo en koolrabi-salade
*Rogge-tarwebrood met tartaar van biefstuk, gepocheerd ei en augurk
*Volkorenbrood met broccoli, bietjes, garnalen en gembermayonaise